Cum îmi șterg contul și toate datele?

Scrieți asistenței de pe adresa de e-mail cu care este înregistrat contul — contul și datele asociate se șterg la cerere.

Ștergerea cuprinde profilul, locurile salvate, istoricul și informațiile despre dispozitive. După aceea aplicația continuă să funcționeze în mod local — simularea nu depinde de cont.

Cum sunt prelucrate datele cu caracter personal și unde sunt stocate este descris în politica de confidențialitate.

Mai aveți întrebări? Scrieți asistenței.