Premium tugagandan keyin maʼlumotlarim nima boʻladi?
Hech narsa oʻchirilmaydi. Bepul limitdan ortiq yozuvlar koʻrinib turadi va almashtirishni ishga tushirishda ishlashda davom etadi, lekin ularni endi tahrirlab boʻlmaydi.
Bunday yozuvlar xira belgi bilan belgilanadi. Ularni qayta nomlab, yangi belgi berib yoki bittalab oʻchirib boʻlmaydi — lekin joyni tanlab, u yerda almashtirishni ishga tushirish mumkin.
Premium uzaytirilganda hammasi odatiy holga qaytadi: qoʻlda hech narsani tiklash shart emas.