Чи можна повернути місця відразу після натискання «Очистити»?
Так, кнопка «Повернути» з’являється відразу після очищення — але лише доки ви не закрили вкладку або застосунок.
Скасування працює на пристрої й не розраховане на те, щоб пережити закриття застосунку. На кнопці видно, скільки записів буде відновлено.
Якщо на момент скасування ваш тариф уже не дозволяє зберігати стільки записів, відновлюється стільки, скільки вміщується в ліміт, і застосунок чесно про це повідомляє: «Повернуто N з M — далі ліміт тарифу».