Ce se întâmplă cu datele după încheierea Premium?
Nimic nu se șterge. Înregistrările peste limita gratuită rămân vizibile și funcționează în continuare la pornirea simulării, dar nu mai pot fi editate.
Astfel de înregistrări sunt marcate cu o pictogramă estompată. Nu pot fi redenumite, nu li se poate da o pictogramă nouă și nu pot fi șterse una câte una — dar puteți alege în continuare locul și porni simularea acolo.
La reînnoirea Premium totul revine la normal: nu trebuie restaurat nimic manual.