Czy można odzyskać miejsca zaraz po naciśnięciu „Wyczyść”?

Tak, przycisk „Przywróć” pojawia się zaraz po wyczyszczeniu — ale tylko do momentu zamknięcia karty lub aplikacji.

Cofnięcie działa na urządzeniu i nie jest pomyślane tak, by przetrwać zamknięcie aplikacji. Przycisk pokazuje, ile wpisów zostanie przywróconych.

Jeśli w chwili cofania plan nie pozwala już przechowywać tylu wpisów, przywróci się tyle, ile mieści się w limicie, a aplikacja uczciwie o tym poinformuje: „Przywrócono N z M — dalej limit planu”.

Masz jeszcze pytania? Napisz do pomocy technicznej.