האם עדכון ימחק את המקומות וההיסטוריה שלי?

לא. העדכון מותקן מעל הגרסה הנוכחית: הנתונים המקומיים והקישור לחשבון נשמרים, ומיקום מדומה פעיל משוחזר אוטומטית.

נשארו שאלות? לכתוב לתמיכה.