Կարելի՞ է վերադարձնել վայրերը «Մաքրել» սեղմելուց անմիջապես հետո
Այո, «Վերադարձնել» կոճակը հայտնվում է մաքրելուց անմիջապես հետո, բայց միայն մինչև ներդիրը կամ հավելվածը փակելը։
Չեղարկումն աշխատում է սարքում և նախատեսված չէ հավելվածը փակելուց հետո պահպանվելու համար։ Կոճակը ցույց է տալիս, թե քանի գրառում կվերադարձվի։
Եթե չեղարկելու պահին ձեր սակագինն այլևս թույլ չի տալիս պահել այդքան գրառում, վերադարձվում է այնքան, որքան տեղավորվում է սահմանում, և հավելվածն ազնվորեն ասում է դա՝ «Վերադարձվեց N-ը M-ից․ մնացածը գերազանցում է սակագնի սահմանը»։