האם עדכון ימחק את המקומות וההיסטוריה שלי?
לא. העדכון מותקן מעל הגרסה הנוכחית: הנתונים המקומיים והקישור לחשבון נשמרים, ומיקום מדומה פעיל משוחזר אוטומטית.
לא. העדכון מותקן מעל הגרסה הנוכחית: הנתונים המקומיים והקישור לחשבון נשמרים, ומיקום מדומה פעיל משוחזר אוטומטית.
נשארו שאלות? לכתוב לתמיכה.