Կարելի՞ է վերադարձնել վայրերը «Մաքրել» սեղմելուց անմիջապես հետո

Այո, «Վերադարձնել» կոճակը հայտնվում է մաքրելուց անմիջապես հետո, բայց միայն մինչև ներդիրը կամ հավելվածը փակելը։

Չեղարկումն աշխատում է սարքում և նախատեսված չէ հավելվածը փակելուց հետո պահպանվելու համար։ Կոճակը ցույց է տալիս, թե քանի գրառում կվերադարձվի։

Եթե չեղարկելու պահին ձեր սակագինն այլևս թույլ չի տալիս պահել այդքան գրառում, վերադարձվում է այնքան, որքան տեղավորվում է սահմանում, և հավելվածն ազնվորեն ասում է դա՝ «Վերադարձվեց N-ը M-ից․ մնացածը գերազանցում է սակագնի սահմանը»։

Հարցեր մնացի՞ն Գրեք աջակցությանը.