Ինչպե՞ս ջնջել հաշիվը և բոլոր տվյալները
Գրեք աջակցությանը այն email-ից, որով գրանցված է հաշիվը․ հաշիվը և դրա հետ կապված տվյալները ջնջվում են ըստ հարցման։
Ջնջումը վերաբերում է պրոֆիլին, պահված վայրերին, պատմությանը և սարքերի մասին տեղեկություններին։ Դրանից հետո հավելվածը շարունակում է աշխատել տեղային ռեժիմում․ փոխարինումը կախված չէ հաշվից։
Ինչպես են մշակվում անձնական տվյալները և որտեղ են դրանք պահվում, նկարագրված է գաղտնիության քաղաքականության մեջ։