Ի՞նչ կլինի վայրերի հետ, եթե հավելվածում դուրս գամ հաշվից
Վայրերը կմնան հեռախոսում, բայց դրանց նկատմամբ կգործեն անվճար սակագնի սահմանափակումները․ ընտրյալները հասանելի չեն լինի, իսկ պատմությունում կարելի կլինի օգտվել միայն վերջին գրառումներից։ Ոչինչ չի ջնջվում։
Այն ամենը, ինչ պահել եք հաշվում, պահվում է նաև սերվերում․ կրկին մուտք գործելուց հետո տվյալները նորից համաժամեցվում են, իսկ Premium-ի դեպքում գրառումները հասանելի կդառնան։
Ելքի ժամանակ խմբերը հանվում են հեռախոսից, որպեսզի հաջորդ մուտքի ժամանակ չընկնեն այլ հաշիվ․ սերվերում դրանք մնում են, իսկ վայրերը՝ հեռախոսում։ Եթե սարքը չեղարկվել է կայքում, հավելվածն ինքն է դուրս գալիս հաշվից և հայտնում այդ մասին․ տեղային տվյալներն այդ դեպքում նույնպես պահպանվում են։